• gastvrijheid

Uw gast, klant of cliënt bepaalt hoe gastvrij u bent!

Weet u hoe uw klanten, gasten of cliënten de service van uw bedrijf ervaren? Stelt u hun wensen altijd centraal of vindt u het eigenlijk best een ‘gedoe’ om dat goed te combineren met alle (andere) werkzaamheden? Denkt u dat u gastvrij bezig bent of bént u dat ook oprecht?

Uw klant, gast, of cliënt bepaalt of de ervaring die hij/zij ervaart gastvrij is. Misschien heeft u nog nooit iets aan klantbeleving gedaan en gaat er een wereld voor u open. Een hele leuke wereld, want gastvrij zijn en zorgen voor een mooie ervaring hoeft niet veel te kosten en levert heel veel meer op. Samen met u breng ik graag de Customer Experience Journey, oftewel de “reis” die uw klant, gast of cliënt maakt als die in aanraking komt met uw organisatie, in beeld. Vanuit het oogpunt van de ‘customer’ leer ik een organisatie anders te denken en handelen. Dit is natuurlijk van belang in de horeca, maar ook in de zorg, retail en andere dienstverlenende bedrijfstakken, speelt gastvrijheid en het creëren van een optimale beleving een steeds grotere rol.

Maar misschien bent u al actief bezig om uw organisatie gast-/klantgericht te laten denken en handelen en hoeven alleen de puntjes op de i gezet te worden. Ook dan drink ik graag een kop koffie met u, want als die puntjes op de i staan, maakt u het onderscheid door de verwachtingen te overtreffen. ‘Gastvrijheid in het kwadraat’ zeg maar: anticiperen op de behoeftes van uw klant, gast of cliënt en deze te verwezenlijken nog voordat die kenbaar zijn gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Ik kom graag bij u langs om uw situatie en doelstellingen te bespreken.

​ Neem contact op

Volg ons op:

 • Revenue Management

  Revenue Management

  Wilt u ook uw omzet en rendement verhogen maar weet je eigenlijk niet goed waar te beginnen? Vindt u het lastig om de....

  Lees meer
 • Interim Management

  Interim Management

  Heeft u tijdelijk een vacature op het gebied van Sales & Marketing of Revenue Management in de hotellerie? Of zoekt u....

  Lees meer
 • Esther van Gastel

  "If you think you’re too small to make a difference… you’ve never been in bed with a mosquito."

  Esther van Gastel

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.