• Interim

Interim Management: tijdelijk een extra handje nodig?

Heeft u tijdelijk een vacature op het gebied van Sales & Marketing of Revenue Management in de hotellerie? Of zoekt u iemand die uw team ‘on the job’ traint gedurende een langduriger traject en op de vloer meehelpt om veranderingen in gang te zetten?

Het is mogelijk om gebruik te maken van Interim Management door INCHE Training & Advies. Met jarenlange ervaring in de 4- en 5-sterren hotellerie in binnen- en buitenland in Food & Beverage, Rooms Division en Sales & Marketing stap ik gemakkelijk uw organisatie binnen. Ik maak me snel uw bedrijfscultuur eigen en werk vanuit de doelstellingen die we samen hebben geformuleerd. Uw team versterk ik door individuele coaching en een hands-on aanpak. Uw wensen bespreek ik graag met u in een vrijblijvend gesprek.

​ Neem contact op

Volg ons op:

 • Gastvrijheid / Klantbeleving

  Gastvrijheid / Klantbeleving

  Weet u hoe uw klanten, gasten of cliënten de service van uw bedrijf ervaren? Stelt u hun wensen altijd centraal of vindt u....

  Lees meer
 • Revenue Management

  Revenue Management

  Wilt u ook uw omzet en rendement verhogen maar weet je eigenlijk niet goed waar te beginnen? Vindt u het lastig om de....

  Lees meer
 • Esther van Gastel

  "If you think you’re too small to make a difference… you’ve never been in bed with a mosquito."

  Esther van Gastel

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.