• Revenue

Haal maximaal rendement uit de verkoop van uw kamers met Revenue Management!

Wilt u ook uw omzet en rendement verhogen maar weet je eigenlijk niet goed waar te beginnen? Vindt u het lastig om de juiste prijs te bepalen, terwijl uw concurrenten stunten met hun prijzen? Vindt u het moeilijk om een omzetbudget te maken en daar naar toe te werken?

INCHE verzorgt ook Revenue Management trainingen, ook wel Yield Management genoemd, voor (familie)hotels en B&B’s. Veel bedrijven laten geld liggen, door niet optimaal hun prijsstrategie te bepalen en gericht hun doelgroepen te benaderen. Het is belangrijk de werking van Revenue Management te begrijpen want dan kunt u de maximale omzet uit uw kamers halen. In een tweedaagse training leren deelnemers de basisprincipes van Revenue Management en maken we een op maat gemaakt plan voor hun bedrijf. Deelnemers gaan naar huis met concrete doelstellingen per maand en een complete prijsstrategie voor een heel jaar dat past op één A-4’tje. Met dit plan gaan ze zelf aan de slag in hun bedrijf. Het is mogelijk om gedurende 6 of 12 maanden extra coaching te krijgen om de kneepjes van Revenue Management goed onder de knie te krijgen. Graag bespreek ik uw situatie in een vrijblijvend gesprek.

​ Neem contact op

Volg ons op:

 • Gastvrijheid / Klantbeleving

  Gastvrijheid / Klantbeleving

  Weet u hoe uw klanten, gasten of cliënten de service van uw bedrijf ervaren? Stelt u hun wensen altijd centraal of vindt u....

  Lees meer
 • Interim Management

  Interim Management

  Heeft u tijdelijk een vacature op het gebied van Sales & Marketing of Revenue Management in de hotellerie? Of zoekt u....

  Lees meer
 • Esther van Gastel

  "If you think you’re too small to make a difference… you’ve never been in bed with a mosquito."

  Esther van Gastel

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.