• header

Esther van Gastel

Ik weet niet wie deze spreuk heeft bedacht, maar hij is mij altijd bijgebleven. Iedereen kan het verschil maken en daarmee wordt je werk, je leven en zelfs de wereld, zo veel mooier. Door goed naar elkaar te luisteren en dienstbaar naar elkaar te zijn, creëren we onvergetelijke ervaringen. Iets wat ik vanuit mijn werkzaamheden in de hotellerie, jarenlang heb mogen doen.

Passie voor gastvrijheid zit in mijn DNA en die passie breng ik graag over op anderen. Na de Hoge Hotelschool Maastricht, werkte ik jarenlang in de 4 en 5-sterren hotellerie in Johannesburg, Londen en Den Haag. Van operationeel niveau tot en met management mocht ik ervaring opdoen. En die deel ik vandaag de dag in mijn trainingen of coachingstrajecten.

Mijn passie ligt bij zowel de gastvrijheids- en klantbelevingstrajecten die ik in diverse sectoren verzorg, als bij het maximaliseren van kameromzet bij de (kleinere) hotels en B&B’s. Het is geweldig om organisaties te zien veranderen door gastvrijer en klantgerichter te werk te gaan en daardoor de beleving te vergroten. En met de Revenue Management trainingen kom ik terug bij mijn roots in de hotellerie en zie ik hoe hotels en B&B’s hun rendement vergroten. Vol energie en betrokkenheid stap ik in nieuwe projecten.

Na een zorgvuldige kennismaking met de organisatie, is mijn aanpak pragmatisch en praktijkgericht. Ik maak veranderingen merkbaar en verlies het resultaat onder aan de streep niet uit het oog. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

Volg ons op:

 • Gastvrijheid / Klantbeleving

  Gastvrijheid / Klantbeleving

  Weet u hoe uw klanten, gasten of cliënten de service van uw bedrijf ervaren? Stelt u hun wensen altijd centraal of vindt u....

  Lees meer
 • Revenue Management

  Revenue Management

  Wilt u ook uw omzet en rendement verhogen maar weet je eigenlijk niet goed waar te beginnen? Vindt u het lastig om de....

  Lees meer
 • Interim Management

  Interim Management

  Heeft u tijdelijk een vacature op het gebied van Sales & Marketing of Revenue Management in de hotellerie? Of zoekt u....

  Lees meer
 • Esther van Gastel

  "If you think you’re too small to make a difference… you’ve never been in bed with a mosquito."

  Esther van Gastel

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.